Børnefilmen Frost på storskærm + Eventyrprinsessen

Indlæser Begivenheder

Detaljer

12. august 11:30 - 15:00
Hjemmeside: https://www.facebook.com/events/2037177883203091/
 

Arrangører

Kultur og Fritid
Kino Den Blå Engel

Børnefilmen Frost på storskærm + Eventyrprinsessen

12. august kl. 11:30 - 15:00

Havneparken | Vestre Havneplads 5 , 4400 Kalundborg, Danmark
 

På søndag d. 12. august kommer Havneparken forhåbentligt til at vrimle med prinsesser når vi viser filmen Frost og får besøg af Eventyrprinsessen!

Eventyrprinsessen spiller teaterstykket ”Guldlok og de tre bjørne” for børn i alderen 4 – 12 år. Først fortæller hun det dramatiske eventyr og bagefter får alle børn mulighed for at komme op på scenen og spille med i stykket. Der vil også være mulighed for at få taget et billede bagefter.

Eventyrprinsessen kommer fra 11.30 – 12.30 og kl. 13.00 viser vi Frost med dansk tale.

Animationsfilmen ‘Frost’ handler om prinsesserne Anna og Elsa vokser op som tætte søstre, og lillesøsteren Anna elsker, når Elsa bruger sine magiske kræfter til at skabe is, sne og kulde. Men da hendes evne bliver skyld i et uheld, beslutter deres forældre at skille de to søskende ad samt skjule Elsas kræfter for både omverdenen og Anna.

Flere år senere er regentparret afgået ved døden, og Elsa skal krones som dronning samt genforenes med sin søster. Men hun kan ikke kontrollere sine kræfter. I raseri kommer hun til at indhylle kongeriget i evig vinter, og flygter langt op i bjergene.

Nu må den altid optimistiske Anna danne par med iseksperten Kristoffer, hans trofaste rensdyr Sven og den levende snemand Olaf for at bryde den isnende forbandelse.

Disneys animationsfilm er inspireret af H.C. Andersens klassiske eventyr Snedronningen’ om en ond dronning, der får små børn til at glemme barnetroen.

‘Frost’ modtog Oscars for bedste animationsfilm og bedste originale sang.


Facebook kommentarer