Filmen Klassefesten (1,2 eller 3) på storskærm

Indlæser Begivenheder

Detaljer

2. august 19:00 - 20:45
Hjemmeside: https://www.facebook.com/events/214021229210494/
 

Arrangører

Kultur og Fritid
Kino Den Blå Engel

Filmen Klassefesten (1,2 eller 3) på storskærm

2. august kl. 19:00 - 20:45

Havneparken | Vestre Havneplads 5 , 4400 Kalundborg, Danmark
 

Klassefesten
De tre gymnasiekammerater Niels, Andreas og Thomas er inviteret til det obligatoriske 25 års jubilæum med den gamle klasse. Egentlig har Niels og Andreas slet ikke lyst til at deltage, men Thomas er af en helt anden mening. Han har arrangeret alle tiders weekendtur med drinks, damer og dampbad! Spørgsmålet er, om de rent faktisk overlever det københavnske natteliv… og om de overhovedet når frem til klassefesten? Og hvis de gør, kan de så undgå at skabe pinlige situationer, foran de gamle klassekamerater?

Klassefesten 2: Begravelsen
De tre venner, Thomas, Andreas og Niels er igen samlet. Thomas skal endelig giftes, og Andreas har arrangeret århundredets polterabend, tror han. Men da Torben T, ret uventet og chokerende dør under Thomas´ polterabend, sendes de tre venner ud på en uforglemmelig tur til en begravelse; en tur de sandsynligvis ikke vil blive tilgivet for. Spørgsmålet er, om de tre venner vil overleve turen og begravelsen – og ikke mindst om de når hjem i tide til Thomas’ bryllup… Speed-dating, utroskab og nærdødsoplevelser sætter deres forhold på en alvorlig prøve.

Klassefesten 3: Dåben
De tre venner Niels, Thomas og Andreas har hver især deres at se til, men specielt Andreas har det hårdt for tiden. Han er ikke kommet videre siden sin skilsmisse, men det er ekskonen Hanne så sandelig. Hun har fået en succesfuld ny kæreste og en skøn datter, og for at gøre det hele meget værre har parret oveni købet bedt Andreas være Gudfar. Han siger modstræbende ja og vil nu vise alle og enhver, at det går ham mindst lige så godt. Med kun fem dage til ceremonien beslutter Andreas, at han er nødt til at have en kæreste med – og hvilket sted er bedre egnet til at skaffe en kæreste end en singlehøjskole… Tag med Danmarks tre bedste venner på en hæsblæsende rejse gennem den danske sommer.


Facebook kommentarer