Opera i Havneparken

Indlæser Begivenheder

Detaljer

11. juli 2017 19:00 - 22:00

 

Arrangør

Kino Den Blå Engel
Telefon: 59511650
E-mail: annette.nielsen@kino-kalundborg.dk
Hjemmeside: http://www.kino-kalundborg.dk/

Opera i Havneparken

11. juli 2017 kl. 19:00 - 22:00

Havneparken | Vestre Havneplads 5 , 4400 Kalundborg, Danmark
 

Vi viser Verdis opera “La Traviata”, som måtte aflyses d. 9/6.

D. 9. juni i år var der et opera-arrangementet i havneparken, som desværre måtte aflyses pga. voldsom regn. Til arrangementet skulle Kino Den Blå Engel vise Sydney Operaens opsætning af Verdis “La Traviata”. Og inden fremvisning skulle kgl. operasangerinde, Sasse Flodgaard lave et oplæg til filmen med livesang.
Men vejret tvang arrangørerne til at aflyse. Heldigvis endte det hele godt med en intim-oprakoncert hos vores naboer i Multihuset.

Og nu er det heldgvis lykkedes os at få rettighederne på plads, så vi kan vise filmen i havneparken. Fremvisningen finder sted i forlængelse af SYMBs næste folkekøkken i havneparken, tirsdag 11/7. Se mere om folkekøkkenet her.
Filmen starter kl. 21, og det er gratis at se den. Man kan med fordel selv medbringe klapstole og ekstra tæpper i tilfælde af køligt vejr.

La Traviata er bygget på Alexandre Dumas’ roman “Kameliadamen” og handler om den prostituerede Violetta, der forelsker sig i Alfredo og ønsker at skabe sig en ny tilværelse med ham. Men det vil ødelægge Alfredos familie, og alt ender tragisk. Handlingen udspiller sig i Paris og omegn i det 19. århundrede.
Forestillingen vises i Sydney-operaens opsætning, som varer ca. 2 timer og 45 min.

Her en lille smagsprøve på hvad du kan opleve:

 


Facebook kommentarer