Sankt Hans 2017

Indlæser Begivenheder

Detaljer

23. juni 2017 17:00 - 23:00

 

Arrangør

CF Event
Telefon: 30583528
E-mail: info@cf-event.dk
Hjemmeside: http://cf-event.dk/

Sankt Hans 2017

23. juni 2017 kl. 17:00 - 23:00

Havneparken | Vestre Havneplads 5 , 4400 Kalundborg, Danmark
 

CF Event har fået den store ære, at arrangere kommunens store Sankthans fest. Vi har valgt at flytte arrangementet til den Bynære Havnepark. Det har vi gjort af praktiske årsager, men bestemt også fordi vi mener at området er helt perfekt til formålet.

Der vil fra start til slut være stor fokus på at alle skal have en hyggelig aften, derfor har vi også sørget for underholdning til alle, ung som gammel.

Der har tidligere år været ytret ønske om et børnebål (et bål som tændes lidt tidligere for ungernes skyld), det har vi i år valgt at forsøge os med.
Nærmere tidspunkt for båltænding følger.

Der vil være musik på pladsen fra start til slut, men udover den indspillede musik, vil der også være live musik i form af det lokale partyband “Good Stuff”, som har lovet at lægge vejen forbi havne scenen, med en masse gode hits fra de sidste 4 årtier. Bandet har naturligvis også lovet at spille midsommervisen, så alle kan komme i den helt rigtige sankthans stemning.

Der vil være flere forskellige muligheder for mad og drikke på pladsen. Varme og kolde retter, ligeså vel som varme og kolde drikke, bl.a. Kaffe, Te, ØL, vand, vin, RTDs, slush-ice mv.
Mere info kommer løbende.

Det vil være muligt at betale med mobilepay på de fleste boder, men vi opfordrer også folk til at have kontanter med, til de boder hvor dette ikke lader sig gøre.

Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt, til hele familiens nye traditionsrige sankthans fest i den Bynære Havnepark.


Facebook kommentarer