Sommerkoncert og SYMB Folkekøkken

Indlæser Begivenheder

Detaljer

21. juni 15:30 - 22:00
Hjemmeside: https://www.facebook.com/events/2275562212509008/
 

Arrangør

Musisk skole Kalundborg

Sommerkoncert og SYMB Folkekøkken

21. juni kl. 15:30 - 22:00

Kalundborg Havnepark | Vestre Havneplads 5 , 4400 Kalundborg, Danmark
 

SYMB og Musisk Skole Kalundborg inviterer til sommerkoncert og folkekøkken i Kalundborg Havnepark fredag den 21. juni.

På musiksiden er der mulighed for at opleve, hvad eleverne har arbejdet med i løbet af sæsonen. På madsiden kan man tage del i den store fællesspisning, som SYMB står for.

Musisk Skole har i sæson 2019/2020 40-års jubilæum, og jubilæet skydes i gang i forbindelse med Sommerkoncerten, hvor formiddagen forventes at blive et hav af børn og unge fra kommunens institutioner. Der er to scener i Havneparken og en scene i Multihuset, som på skift præsenterer de mange elever.

Vi glæder os helt vildt til sammen med Musisk Skole at rykke ind i Havneparken for en enkelt dag for at fejre sommerkoncert, folkekøkken og Musisk Skoles 40-års jubilæum.

SYMB Folkekøkkene byder på lækre pølser med top-tunet kartoffelsalat og grøn salat. Der er også tænkt på vegetarerne og på smagsløg i børnehøjde.

Det vil også være muligt at stille tørsten gennem hele dagen fra klokken 15.00, for igen bliver der budt på salg af øl, vin, sodavand, kaffe og te. Og så vil der være friskpoppede popkorn!

Forudbestilling af billetter er ikke nødvendig; vi har mad nok til alle.

Hvis du har lyst til at være frivillig og give en hånd med ved Folkekøkkenet, så kontakt tovholder Henrik Brinkløv på tlf. 21790007.

SYMB’s Folkekøkken handler om at spise sammen og om at have det hyggeligt, lære nogle nye mennesker at kende og dyrke fællesskaber på tværs af de grupperinger, som vi ofte inddeler os i.

Se programmet her :https://www.kalundborg.dk/Borger/Kultur_natur_og_fritid/Musisk_Skole/Nyheder/Nyhedsvisning.aspx?Action=1&NewsId=6611&PID=358132


Facebook kommentarer