TV2 Charlies Rockshow

Indlæser Begivenheder

Detaljer

2. juli 2017 00:00 - 23:59

 

Arrangører

Kalundborg Kommune, Kultur og Fritid
Kalundborg Rocker

TV2 Charlies Rockshow

2. juli 2017

Havneparken | Vestre Havneplads 5 , 4400 Kalundborg, Danmark
 

Kalundborg Havnepark bliver fyldt med rock og underholdning, når Tv2 Charlie den 2. juli optager det stort anlagte program Rockshow

Alle er velkomne, når Sanne Salomonsen og Rasmus Nøhr sammen med endnu to artister, hvis navne ikke er offentliggjort, giver gratis koncerter i Kalundborg Havnepark. Koncerterne kører i to omgange, kl. 18 og kl. 20, men arrangementet varer hele dagen, hvor publikum kan komme og overvære lydprøver og forberedelser forud for selve koncerterne.

Rockshow er Tv2 Charlies nye musikevent, der rejser til 5 danske byer hen over sommeren med en masse spændende bands og artister, og laver gratis koncerter under åben himmel. Det bliver en god blanding af bands, vi husker fra 80’erne og 90’erne, og som stadig lever i bedste velgående. I spidsen for koncerterne står Anders Blichfeldt som vært. De fleste vil kende ham fra Big Fat Snake, hvor han er forsanger.

Hele dagen igennem vil der være aktivitet i havneparken med opsætning af scene, lydprøver og en hyggelig stemning. Der er gratis adgang. Koncerterne munder ud i to tv-programmer, som bliver vist 5-6 gange hen over efteråret på Tv2 Charlie.

Kalundborg Kommune samarbejder med foreningerne bag Kalundborg Rocker ift. opstilling af boder og salg af drikkevarer m.m. Candyshop samt Havnegrillen vil som sædvanlig sælge is, pølser og slush ice mv.


Facebook kommentarer