Opret dit arrangement

På denne side kan du oprette dit arrangement til afholdelse i Havneparken.

Du skal bruge nedenstående formular til at oprette dit arrangement. Det er VIGTIGT at du udfylder alle felterne i formularen og at beskrivelsen tydeligt fortæller, hvad besøgende kan opleve til dit arrangement. Lav gerne en lang beskrivelse.

I formularen bliver du bedt om at tilføje et billede. Du skal vælge et billede der illustrerer dit arrangement og det skal være et stort billede (maks. 5 mb).

Når du har udfyldt formularen og klikket på OPRET ARRANGEMENT-knappen vil arrangementet blive sendt til medarbejdere i Kultur & Fritid. De vil gennemse de indtastede oplysninger og lægge arrangement i kalenderen. Hvis der skulle være spørgsmål bliver du kontaktet.

Del dit arrangement

For at tiltrække flest mulige besøgende til dit arrangement er det vigtigt du opretter dit arrangement flere steder.
KultuNaut logo

Opret dine arrangementer i KultuNaut

Kommunens egen kalender samt en række af lokale samarbejdspartnere (TV-Kalundborg, Wonderful Kalundborg m.fl.), benytter Kultunaut. Det er derfor vigtigt, at du også opretter dit arrangement i Kultunaut for at nå ud til flest mennesker.

Så snart du får besked på, at arrangementet er oprettet i Havnepark-kalenderen, så er det en god idé at dele det på Facebook.

» Klik for at oprette arrangement i Kultunaut

Opret arrangement

 
Arrangementets titel

Dato for arrangement

Status for arrangement

Billede


Starttid

Sluttid


Entré

Tages der entré?

Pris pr person


Arrangør information